Sähkötyöt NOKIALLA taloyhtiöihin ja koteihin

Ota yhteyttä

Nokian Sähkötekijät Oy hoitaa yksityiskotien ja taloyhtiöiden pienet ja suuremmat sähkötyöt ja -asennukset huolella ja aikataulussa. Kaipaavatko kotisi sähkötyöt uudistusta? Tarvitsetko yksinkertaista tai monimutkaisempaa sähköasennusta? Jätä sähkötyöt Nokian alueella meidän huoleksemme!

Luota kotisi sähköasennuksissa Nokian Sähkötekijöihin

Nokian Sähkötekijät Oy hoitaa Tampereella, Nokialla ja muualla Pirkanmaan alueella niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt. Asuit sitten kerros-, rivi- tai omakotitalossa, voit pyytää meidät apuun kaikissa sähkötöihin liittyvissä asioissa.

 

Sähköasennukset uudisrakennuksiin ja vanhoihin taloihin

Teemme sähkötöitä ammattitaidolla ja turvallisesti niin vanhoissa taloissa kuin uudisrakennuksissakin. Jos kotisi on vasta rakenteilla tai käynnissä on remontti, olemme apunasi sähkötöissä.

Sähköasennustyöt

Mikäli uskot kotisi sähköjärjestelmässä olevan parantamisen varaa esimerkiksi sähkönkulutuksen tai turvallisuuden osalta, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua selvittämään ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Pienimmätkin sähköasennukset hoituvat meiltä näppärästi ja sovittujen aikataulujen mukaan. Olemme kumppanisi myös kotisi suuremmissa sähköremonteissa ja -saneerauksissa. Mikäli suunnittelet sähkösaneerausta, pyydä meiltä kustannusarvio.


Saat kauttamme myös sähköautojen latauspisteiden asennukset. Asennuksen yhteydessä teemme tarvittavat mittaukset ja selvitämme sähköverkon kunnon. Oikein asennettu latauspiste takaa turvallisen ja tehokkaan latauksen.


Sähkötyöt vaativat asiantuntevan tekijän, ja Nokian alueella toimiva Nokian Sähkötekijät Oy on varmasti luotettava kumppani. Kysy rohkeasti lisätietoa palveluistamme!

Yhteystietomme